fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Cristian Apostol, în talk show-ul Incomod: ”Dezvoltăm infrastructura județului”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Vicepreședintele USR al Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a fost prezent la un talk show în studioul Ziarului Incomod în care a vorbit despre problemele, dar și despre proiectele din județ.

Apostol spune că până acum s-au întocmit ”hârtiile” necesare proiectelor de investiții, și deși acest lucru a durat destul de mult, se trece la execuția proiectelor de dezvoltare.

Vicepreședintele CJ Prahova a vorbit despre investiții mari în infrastructură, gaze, dar și apă și canalizare.

- Reclamă -

Apostol a răspuns și la întrebarea ”când vor avea toate localitățile din județ apă potabilă”, un serviciu public atât de firesc pentru majoritatea oamenilor în 2023.

Vicepreședintele CJ a răspuns și acuzației deputatului PSD Bogdan Toader care a susținut că introducerea gazelor pe Valea Slănicului în realitate ar fi doar o țeavă care este îngropată în pământ și l-a contrazis, aducându-i critici și acuzându-l că a mințit locuitorii din acea zonă.

Cristian Apostol a discutat în talk show și despre alte probleme din județ, cum ar fi transportul public, dar și deșeurile.

Ce a spus vicepreședintele Consiliului Județean Prahova despre toate aceste subiecte, dar și despre gropile ilegale de gunoaie din județ și despre rezilierea contractului dintre ADI Deșeuri și Rosal, aflați urmărind emisiunea de mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img