fbpx
miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

VIDEO: Cum au votat președintele CJ Prahova și candidații PNL. Mesajele transmise la ieșirea de la urne

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a votat la secția amenajată la Palatul Culturii, alături de candidații PNL Prahova pentru Camera Deputaților și pentru Senat.

Candidații PNL Prahova pentru Camera Deputaților și Senat, Roberta Anastase, Alexandru Nazare, Cătălin Predoiu, Răzvan Prișcă, Adrian Dupu, alături de președintele liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, au votat duminică după-amiază la secția de votare din cadrul Palatului Culturii Ploiești.

La ieșirea de la urne, Iulian Dumitrescu a precizat că a votat pentru viitorul prahovenilor. 

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

„Vreau să le spun „La mulți ani” celor care își serbează astăzi ziua de nume. Am votat pentru a dezvolta Prahova, pentru a dezvolta România, pentru un viitor mai bun pentrru prahoveni”, a spus președintele CJ Prahova.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a subliniat importanța momentului.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

„E un moment important pentru țara noastră, ziua în care alegem noul parlament. Dorim un parlament care să adopte legi care să aducă fonduri pentru România, care să dezvolte România, care să garanteze drepturile cetățenilor ei.

Am votat cu gândul la prahoveni, suntem o echipă puternică și ne-am propus să contribuim la dezvoltarea acestui județ.

Sunt convis că, la capătul celor 4 ani, prahovenii vor constata că ne-am ținut de promisiuni”, a spus Cătălin Predoiu la ieșirea de la urne.

- Reclamă -

Roberta Anastase deschide lista pentru Senat și a declarat că a votat pentru dezvoltare și pentru o majoritate consolidată în Parlament. 

„Am votat pentru dezvoltarea Ploieștiulu, pentru dezvoltarea Prahovei, am votat în speranța unei majortăți în parlament, consolidată, care să dea României un guvern stabil”, a spus Roberta Anastase, care, la rândul ei, le-a transmis „La mulți ani” celor care-și sebează ziua numelui.

Vezi video cu mesajele tranmise de Iulian Dumitrescu, Cătălin Predoiu, Roberta Anastase, Răzvan Prișcă, Alexandru Nazare și Adrian Dupu.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Imagini spectaculoase de la inaugurarea celui mai nou pasaj rutier din România – VIDEO

Cel mai spectaculos pasaj rutier din România, cu o investiție de aproape 15 milioane de euro, a fost iaugurat.Este...
spot_img