Scandalul legat de transferarea Parcului Municipal Vest către Consiliul Județean Prahova, continuă.

Consilierii municipali ai PNL Ploiești au organizat astazi o conferință de presă în care au încercat să explice de ce parcul trebuie să ajungă la administrația județeană.

Printre argumente se numără și faptul că municipalitatea va economisi anual maxim 800.000 de euro, bani ce reprezintă cheltuielile cu salariile și întreținerea.

În schimb, sunt propuse investiții importante, cum ar fi un bazin olimpic, o sala polivalentă sau un patinoar acoperit. Pentru că subiectul transferului a stârnit numeroase reacții în ultima perioadă, consilierii municipali ai PNL spun că pentru 45 de zile, proiectul parcului va fi în dezbatere publică.

Interesant este că administrația județeană este dispusă să facă investiții într-un parc, în condițiile în care Ploieștiul are nevoie de bani pentru termie.

10 milioane de euro s-au dus în doar două luni pentru plata gazelor și pentru menținerea în funcțiune a Termo Ploiești. Iar sprijin nu a venit nici de la CJ, nici de la Guvern, administrația fiind nevoită chiar să se împrumute la firme private.

În concluzie, viziunile total opuse ale celor două administrații implicate, nu fac decât să saboteze banul public. Prioritățile ar trebui să fie altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here