fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

VIDEO Imagini de la reținerea fraților Tate

Citește Și

- Reclamă -

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți și plasați în Arestul Poliției, după ce autoritățile din Marea Britanie a emis pe numele lor mandate europene de arestare (imagini la finalul articolului).

Aceștia, prin purtătorul lor de cuvânt, resping acuzațiile din Marea Britanie și spun că le consideră nefondate și exploatatoare. Pe numele fraților Tate au fost emise două mandare europene de arestare, de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul UK.

Citește și: Ce spun frații Tate despre reținerea lor în Arest

- Reclamă -

Decizia vine după ce la finalul lunii decembrie 2023, Curtea de Apel București a decis că frații Andrew și Tristan Tate, judecați pentru trafic de persoane și viol, rămân sub control judiciar cu interdicția de a părăsi România.

Frații Tate susțin că mama lor ar fi suferit un infarct și le-au cerut judecătorilor români să le permită să părăsească țara, potrivit unui comunicat de joi.

În luna august, fraţii Tate au scăpat de arestul la domiciliu, fiind plasaţi sub control judiciar, cu mai multe interdicţii, printre care şi aceea de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată.

- Reclamă -

Cei doi fraţi au cerut în instanţă încă din septembrie permisiunea să plece din România, cu obligaţia de a nu părăsi limita teritorială a Europei. Un magistrat de la tribunal le-a respins cererea, dar le-a dat voie să se deplaseze pe întreg teritoriul României.

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

Imagini de la reținerea fraților Tate:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut