fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO: Percheziții acasă la șeful sindicatului de la metrou. Cum arată vila din Sinaia a lui Ion Rădoi

Citește Și

- Reclamă -
Procurorii DNA au efectuat, joi, percheziții la reședința de la Sinaia a lui Ion Rădoi, președintele Sindicatului Liber din Metrou. 

Procurorii au descins la sediul sindicatului, la primăriile sectoarelor 3 și 5 din Capitală, dar și la reședința din Sinaia a lui Ion Rădoi.

Anchetatorii ridică documente în contextul în care în stații de metrou din aceste două sectoare încă funcționează spații comerciale, deși procesul de demolare a lor a început în aprilie.

- Reclamă -

 

“Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021.

În cursul zilei de 14 iulie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice.

- Reclamă -

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată înjtr-un comunicat al DNA.

Pe data de 26 martie 2021, circulația metroului în Capitală a fost blocată în urma unui protest spontan pornit la prima oră. Reprezentanții Sindicatului Liber din Metrou au coborât în tunel și au împiedicat pornirea trenurilor de pasageri, aruncând în haos transportul public din Capitală de la primele ore.

- Reclamă -

Luați prin surprindere, bucureștenii au fost nevoiți să găsească alte mijloace pentru a ajunge la serviciu sau la școală și grădiniță, cu copiii. Cei mai mulți s-au înghesuit în mijloacele de transport în comun. 

Greva a venit la o zi după anunțul conducerii Metrorex că spațiile comerciale din stațiile de metrou trebuie închise și desființate.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...