26 de percheziții domiciliare sunt efectuate în această dimineață de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

16 dintre perchezițiile domiciliare au loc în municipiul Urziceni și 10 în comuna Bărbulești. De asemenea, vor fi puse în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

“Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține arme și muniții letale fără drept, precum și pentru descoperirea și indisponibilizarea tuturor bunurilor deținute ilegal.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La activitățile desfășurate participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Grupării Mobile Constanța”, au transmis reprezentanții poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here