Foto cu caracter ilustrativ
Cadavrul unei femei a fost descoperit seara trecută pe un câmp din apropierea localității Popești Leordeni. Anchetatorii încearcă să afle cine este victima.

Trupul neînsuflețit a fost găsit seara trecută, în jurul orei 21.47, pe un teren din apropierea DNCB, în zona localității Popești Leordeni. Paznicul unui depozit din zonă este cel care a făcut descoperirea și a alertat autoritățile.

Chiar dacă momentan nu se știe cine este femeia, anchetatorii au stabilit că avea în jur de 50 de ani și că ar fi murit cu aproximativ o săptămână înainte să fie găsită, scriu sursele Antena3.

“La data de 12 octombrie, în jurul orei 21:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe un teren din apropierea DNCB, în zona localității Popești Leordeni, a găsit o persoană decedată, posibil femeie.

Imediat, polițiștii din Popești Leordeni s-au deplasat la fața locului si au delimitat zona respectivă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a confirmat decesul persoanei, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

De asemenea, s-au deplasat la fața locului și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru a stabili identitatea persoanei decedate, precum și situația de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here