Peste jumătate din parcul de autovehicule al societății Transport Public SA din orașul Tulcea a fost distrus, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui incendiu izbucnit în garajul societății aflate în subordinea primăriei municipiului, pompierii intervenind cu opt autospeciale la fața locului. Directorul societății, Dan Bălan, a declarat pentru Agerpres incendiul a fost sesizat de paznicul societății în jurul orei 3,30 și deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii acestuia.

Directorul societății de transport public, Lucian Bălan, afirmă au ars 15 autobuze plus singurul microbuz. “E grav a ars hala de reparaţii, cu toată aparatura, nu mai avem practic unde să facem reviziile, reparaţiile, nimic, hala e distrusă. Vom încerca să reorganizăm transportul pe trasee, în regim de avarie, revine un autobuz plecat la Bucureşti, scoatem tot ce avem până reuşim să mai închiriem autobuze, cât de repede ne lasă procedurile legale“, a declarat Bălan, potrivit Ziarul de Tulcea.

Din hala cuprinsă de incendiu au fost evacuate circa 25 de butelii de oxigen și 3 de GPL, scrie Ziua de Constanța. Potrivit sursei citate, stâlpii halei incendiate sunt pe cale cedeze și acoperișul se poate prăbuși oricând.

În garaj țineam autovehiculele care erau pregătite plece pe trasee în această dimineață. Numărul total al autobuzelor deținute este de 27. Unul este la București, iar în garaj aveam 13 autovehicule. Sperăm vom face față solicitărilor călătorilor în această dimineață“, a afirmat directorul Bălan.

Societatea, potrivit sursei, are asigurată pază atât cu personalul propriu, cât și cu o firma privată.

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here