Robert Gabriel Berechet, ploieșteanul care şi-a filmat iubita în timp ce-i spărgea pahare în cap, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Ploiești. Tânărul a fost găsit vinovat pentru lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private.

12 ani, 9 luni și 20 de zile este pedeapsa definitivă stabilită printr-o decizie dată luni, 19 octombrie, de judecătorii Curții de Apel Ploiești care au decis să majoreze pedeapsa dată de prima instanță. Astfel, Robert Berechet a primit aproape patru ani în plus de închisoare. Inițial, tânărul a fost condamnat de Judecătoria Ploiești la 9 ani și cinci luni de închisoare

”condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL la pedeapsa închisorii de 5 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 8 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 5 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare a vieții private.

condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea vieții private.

aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 8 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 4 ani, 9 luni şi 20 de zile, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 12 ani, 9 luni şi 20 de zile închisoare.

Pronunţată în şedinţa publică azi, 19.10.2020”, conform portalului instanțelor de judecată.

În 2018, oamenii au fost șocați de un video în care o adolescentă era filmată în timp ce partenerul său o maltrata şi îi spărgea pahare în cap. Filmarea, postată pe Facebook, a ajuns la prietenii fetei şi ulterior la Poliţie.

Fata a fost filmată în baie, în cadă, parţial dezbrăcată, plină de răni pe faţă, pe corp şi la mâini. Pe gresia din baie se puteau vedea pete roşiatice care păreau a fi sânge.

La percheziţia informatică au fost găsite şi alte filmări şi fotografii cu fata surprinsă în poziţii compromiţătoare.

Fata a fost fotografiată întinsă în pat, cu faţa tumefiată, plină de sânge şi de vânătăi. Cele mai multe răni erau în jurul ochilor. Atât fotografiile, cât şi înregistrările video, au fost postate pe Facebook în ultima zi a lunii noiembrie 2018, iar în câteva ore au devenit virale, fiind vizualizate de câteva zeci de mii de persoane, inclusiv de o prietenă apropiată a victimei, care a şi anunţat poliţia.

Vezi mai jos imaginile video. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional:

În 2018, oamenii au fost șocați de imaginile de mai jos în care un tânăr își maltrata iubita şi îi spărgea pahare în capInstanța l-a condamnat ieri la ani grei de închisoareDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-ploiesteanul-care-s-filmat-timp-ce-spargea-pahare-capul-iubitei-condamnat-definitiv-la-inchisoare-cu-executareAtenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

Gepostet von Ziarul Incomod am Dienstag, 20. Oktober 2020

1 COMENTARIU

  1. Eu am vazut clipul neblurat pe alte site-uri, mi s-a parut ceva de Goregrish. Si credeti-ma ca am vazut multe la viata mea. Poate nu va mai iesi niciodata, romalesul asta salbatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here