fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

VIDEO – Primarul Andrei Volosevici anunță menținerea prețului subvenționat pentru apa caldă pe aproape tot parcursul anului

Citește Și

- Reclamă -

După ce prețul plătit de populație pentru apa caldă a înregistrat o creștere considerabilă, odată cu încetarea subvenției și cu revenirea TVA-ului la valoarea de 19%, autoritățile locale promit măsuri. Primarul Andrei Volosevici a anunțat astăzi că a inițiat un proiect de hotărâre care propune menținerea prețului subvenționat pentru populație.

Conform proiectului, din tariful total pentru gigacalorie, de 605 lei fără TVA, populația ar urma să suporte doar aproape 187 de lei. Măsura se va aplica de la 15 iulie.

- Reclamă -

„Din 15 iulie 2023 până la terminarea sezonului de iarnă, adică până pe 31 martie, căldura va costa la fel ca anul trecut. Când vorbesc de căldură mă refer la apă caldă și căldură. Este evident pentru toată lumea că prețurile au mai crescut, dar am beneficiat de implicarea mai multor instituții, în contextul în care am avut de la început tot ce înseamnă instalațiile și restul. Iar ploieștenii, care au fost dezamăgiți anul trecut, vor vedea în acest sezon ce înseamnă eficiență într-un sistem de termoficare complicat, preluat în totalitate, muncit de oamenii care sunt acolo”, a declarat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, într-o conferință de presă organizată marți la sediul instituției.

Cum se explică creșterea cheltuielilor cu apa caldă din Ploiești

La conferință au mai participat prefectul județului, Virgil Nanu, și directorul Termo Ploiești, Bogdan Becheanu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...