UPDATE. Adrian Dobre a declarat pentru G4Media.ro că imaginile în care apare fără mască nu au fost surprinse într-un restaurant, ci pe o terasă din portul Tomis (Constanța). ”Politica terasei este de a permite fumatul, iar mesele erau afară, de aceea nu am purtat mască”, a declarat primarul Ploieștiului pentru G4Media.ro.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești și membru în Comitetul pentru Situații de Urgență, a fost surprins într-un bar fără să aibă mască de protecție. Mai mult, Dobre este atât de degajat încât își aprinde și o țigară deși localul pare un spațiu închis, nu o terasă.

În înregistarea video se vede clar un bărbat care împinge un cărucior pentru copii mici. Se pare că nici prezența copiilor nu l-a determinat pe Adrian Dobre să se abțină și să nu-și aprindă țigara.

Potrivit unor surse, Adrian Dobre a petrecut câteva zile de concediu pe litoralul românesc, iar înregistrarea video ar fi fost făcută chiar într-un bar din zona Mamaia.

Vezi imaginile video mai jos:

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, cu țigara aprinsă și fără mască într-un restaurantDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-primarul-ploiestiului-adrian-dobre-cu-tigara-aprinsa-si-fara-masca-intr-un-restaurant

Posted by Ziarul Incomod on Wednesday, July 22, 2020

UPDATE

Primarul Adrian Dobre a comentat public pe facebook pentru toate publicațiile care au distribuit imaginile:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here