Doi frați, Silviu și Bogdan Mustațea, au realizat un clip video menit să tragă un semnal de alarmă cu privire la defrișările masive din România. Clipul a fost postat pe internet miercuri, 22 aprilie, de Ziua Pământului, cei doi considerând că este o zi potrivită pentru ca oamenii să își amintească de această mare problemă a României.

“Codrul este frate cu românul. Salvează codrul!”, este îndemnul lui Silviu și al lui Bogdan, în clipul video pe care îl puteți urmări mai jos.

Silviu și Bogdan sunt din Buzău, dar de 16 ani trăiesc în București. În urmă cu 12 ani și-au deschis o afacere de producții video, The Brothers M, și de-a lungul timpului au realizat mai multe astfel de clipuri, de promovare a României sau de a trage un semnal de alarmă, dintre care amintim “This is Romania”, un clip de promovare devenit viral în social media.

Mai jos urmăriți clipul despre defrișările din România:

Primeval Forests

In 2019 Romania lost 3 hectares per hour due to illegal & irresponsible deforestation. In 2020 the situation seems to be even worse. Following this pattern, the forests will become sorrow mentions in our stories. It’s everyone’s duty to protect nature in this time of need. Report any illegal or even suspicious activities regarding our ancient friend, the forest. This video contains footage we shot in all over Romania, well known for its last European Virgin forests.

Posted by The Brothers M on Wednesday, April 22, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here