fbpx
joi, octombrie 5, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

VIDEO. Spitalul CF ar putea intra în patrimoniul primăriei. Primarul Dobre, despre transformarea lui în Spital Municipal: „Trebuie să facem o analiză”

Citește Și

- Reclamă -

După un lung scandal legat de locaţia în care să fie construit Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti, principalul proiect al primarului Adrian Dobre din campania electorală, şi după o perioadă în care nu s-a întâmplat nimic, edilul şef al oraşului vine cu o nouă variantă.

Astfel, Dobre a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că Ministerul Transporturilor a remis o adresă, săptămâna trecută, către Primăria Ploieşti, prin care îşi exprimă intenţia de a transmite în patrimoniul autorităţii locale Spitalul CF.

- Reclamă -

„Am primit o solicitare din partea Ministerului Transporturilor prin care ni s-a cerut un acord de principiu pentru preluarea Spitalului CF aflat în municipiul Ploieşti. Astăzi (luni, 14 mai) am transmis răspunsul către Ministerul Transporturilor, în sensul că, în principiu suntem de acord. Bineînţeles urmează apoi o întreagă procedură să vedem toate detaliile legate de un astfel de transfer”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, precizând că, momentan, este vorba despre un acord de principiu, în urma unei analize Consiliul Local urmând să decidă cu privire la această preluare.

Intenţia Ministerului Transporturilor vine într-un context în care Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti era deja trecut la capitolul ”promisiuni electorale”, iar un astfel de transfer ar fi un adevărat capital de imagine pentru primarul Adrian Dobre.

Vezi mai jos declaraţia integrală a primarului Adrian Dobre:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...