fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

VIDEO. Spitalul CF ar putea intra în patrimoniul primăriei. Primarul Dobre, despre transformarea lui în Spital Municipal: „Trebuie să facem o analiză”

Citește Și

- Reclamă -

După un lung scandal legat de locaţia în care să fie construit Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti, principalul proiect al primarului Adrian Dobre din campania electorală, şi după o perioadă în care nu s-a întâmplat nimic, edilul şef al oraşului vine cu o nouă variantă.

Astfel, Dobre a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că Ministerul Transporturilor a remis o adresă, săptămâna trecută, către Primăria Ploieşti, prin care îşi exprimă intenţia de a transmite în patrimoniul autorităţii locale Spitalul CF.

- Reclamă -

„Am primit o solicitare din partea Ministerului Transporturilor prin care ni s-a cerut un acord de principiu pentru preluarea Spitalului CF aflat în municipiul Ploieşti. Astăzi (luni, 14 mai) am transmis răspunsul către Ministerul Transporturilor, în sensul că, în principiu suntem de acord. Bineînţeles urmează apoi o întreagă procedură să vedem toate detaliile legate de un astfel de transfer”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, precizând că, momentan, este vorba despre un acord de principiu, în urma unei analize Consiliul Local urmând să decidă cu privire la această preluare.

Intenţia Ministerului Transporturilor vine într-un context în care Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti era deja trecut la capitolul ”promisiuni electorale”, iar un astfel de transfer ar fi un adevărat capital de imagine pentru primarul Adrian Dobre.

Vezi mai jos declaraţia integrală a primarului Adrian Dobre:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...