fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

VIDEO Termo Ploiești plătește taxe de mediu pentru depășirile de monoxid de carbon

Citește Și

- Reclamă -

Termo Ploiești plătește taxe de mediu pentru depășirile de monoxid de carbon. Tocmai din acest motiv, directorul societății de termoficare din subordinea primăriei Ploiești spune că este necesară o modernizare a centralei.

Bogdan Becheanu, directorul Termo Ploiești, a fost prezent într-un talk show Incomod în care a vorbit despre starea CET-ului de la Brazi. În contextul dezbaterii strategiei locale pentru serviciul de alimentare cu energie termică a populației din Ploiești, pentru următorii 9 ani, Becheanu a explicat că scopul principal al acesteia este faptul că doar astfel pot fi accesate fonduri pentru modernizarea centralei.

Modernizarea, prin înlocuirea echipamentelor vechi cu unele mai performante, ar avea mai multe avantaje: pe de-o parte reducerea poluării și pe de altă parte reducerea costurilor de producție a agentului termic, astfel ca în final și ploieștenii să poată plăti facturi mai mici la apă caldă și căldură.

- Reclamă -

La ora actuală, taxele de mediu pentru emisiile de monoxid de carbon pe care Termo Ploiești le plătește reprezintă aproximativ 10% din bugetul societății, explică Bogdan Becheanu. Dincolo de aspectul financiar, de menționat este și calitatea aerului care este afectată.

Urmăriți mai jos emisiunea integrală cu directorul Termo Ploiești, Bogdan Becheanu, în care au fost discutate și alte subiecte privind termoficarea din oraș:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut