fbpx
miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

VIDEO „Trăiri”, un nou material muzical semnat Smoke Weaver pe scena underground

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un nou material muzical a apărut pe segmentul muzicii underground. Este vorba despre piesa „Trăiri”, semnată Smoke Weaver, care îmbină stilul de rock alternativ cu un text aparte care poartă semnătura celui care a dat naștere acestui nou material: ploieșteanul Iulian Teodor Costache.

„Trăiri” este a zecea piesă apărută sub numele Smoke Weaver, un număr de piese numai bun pentru apariția unui prim album.

- Reclamă -

„Muzica este remediul perfect pentru menținerea sănătății interioare, mai ales în aceste vremuri pe care le trăim. Compun, scriu versuri, înregistrez. Încerc să-mi hrănesc spiritul cât mai armonios, iar muzica face minuni. Nu îmi aleg o temă anume, cânt despre ce simt. Încerc să-mi creionez un stil propriu și totodată încerc să nu mă repet în linia melodică. Însă îmi mențin stilul pe poteci prăfuite de stilul rock. Poate anul viitor o să scot albumul. Material am. Alte idei am. Piesele sunt suficiente pentru un prim album.

Nu trăiesc din muzică, iar puținele concerte pe care le am îmi dau energia necesară continuității acestei idei. Mă simt confortabil în zona underground. De fapt, aici se găsesc cele mai bune idei muzicale. Nu în heavy rotation unde se difuzează aceleași piese până la disperare. Radiourile comerciale au ucis la propriu calitatea muzicală. Contează doar marketingul, imaginea. Consumerismul acesta nu aduce ceva bun. Mă rog, aceasta este filosofia mea și n-am de gând să mă abat de la principiile mele. Muzica trebuie trăită”, ne-a spus Iulian Costache.

Mai jos puteți asculta noua piesă „Trăiri”:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Imagini spectaculoase de la inaugurarea celui mai nou pasaj rutier din România – VIDEO

Cel mai spectaculos pasaj rutier din România, cu o investiție de aproape 15 milioane de euro, a fost iaugurat.Este...
spot_img