fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Unde ajung gunoaiele din Prahova, cu stația TMB închisă și cu groapa de gunoi de la Boldești care arde

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Stația de tratare mecano-biologică (TMB) a deșeurilor, de la Moara Nouă, a fost închisă de Agenția pentru Protecția Mediului Prahova. În paralel, miercuri spre joi noapte a izbucnit un incendiu la groapa de gunoi din Boldești Scăieni, iar locul încă arde. Așa că a apărut întrebarea firească: ”unde ajung deșeurile din județ, astăzi?”

Citește și: Dosar penal pentru incendiere la groapa de gunoi care arde la Boldești Scăieni

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a fost prezent joi într-un talk show al Ziarului Incomod, iar printre subiectele abordate este și cel al deșeurilor din județ.

- Reclamă -

Cristian Apostol a răspuns la mai multe întrebări legate de contractul de colectare a deșeurilor, inclusiv despre gropile ilegale de gunoaie descoperite de reporterii Ziarului Incomod în Târgșorul Vechi, iar răspunsurile acestuia le veți putea vedea în curând!

Citește și: Deșeuri aruncate în gropi de gunoi ilegale la Târgșorul Vechi ”Mafia deșeurilor” tolerată de Poliția Prahova și Garda de Mediu / VIDEO

Stația de tratare mecano-biologică a deșeurilor (TMB), operată de SWO, a fost închisă de Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Prahova, după ce Garda de Mediu a notificat instituția cu privire la neregulile depistate pe amplasament care nu au fost remediate în termen.

- Reclamă -

Citește și: Stația de tratare a deșeurilor Ploiești a fost închisă de Garda de Mediu. Unde ajung deșeurile din Prahova?

Astfel, operatorul de salubritate Rosal n-a avut de ales iar gunoaiele trebuiau să ajungă la groapa de gunoi din Boldești-Scăieni, operată de Vitalia. Însă, miercuri spre joi noapte, la groapa de gunoi din Boldești a izbucnit un incendiu de amploare care până la ora publicării acestui articol nu a fost stins.

Vezi aici imagini video cu incendiul de la groapa de gunoi!

Jurnalista Mihaela Constantin l-a întrebat pe vicepreședintele Consiliului Județean Prahova Cristian Apostol unde duce Rosal gunoaiele la ora aceasta.

Iată ce a răspuns vicepreședintele CJ:

Talk show-ul integral cu vicepreședintele CJ Cristian Apostol va putea fi urmărit în curând pe Ziarul Incomod!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img