Președintele României, Klaus Iohannis, vine luni seară la Ploiești, iar primarul Adrian Dobre a intrat de câteva zile în febra pregătirilor.

Ultima dată când Iohannis a ajuns la Ploiești, Primăria a reușit să se facă de râs în toată țara, după ce scările de marmură ale Casei Sindicatelor, acolo unde președintele și-a lansat o carte, au fost vopsite în albastru.

DETALII AICI Ca pe vremea lui Ceaușescu! Au fost vopsite scările de marmură de la Casa Sindicatelor, unde vine Iohannis!

Altădată, singura groapă dintre stația de la Timken și sensul giratoriu de la “1 Mai”, una care “dăinuia” de luni și luni de zile, a fost astupată.

Acum, primarul Adrian Dobre a intrat de mai multe zile în febra pregătirilor.

Primarul Ploieștiului s-a fotografiat cu flexul în mână într-un loc de joacă din zona Sud, mașinile de curățenie spală de zor asfaltul pe străzile pe care va merge președintele, iar în Centru nu trebuie să mai fie nicio frunză.

Toate astea, cât stă președintele la Ploiești. După, orașul Ploiești se transformă la loc gunoaie peste tot, străzi murdare, lipsă de preocupare.

Cam așa, adică: 

 

 

2 COMENTARII

  1. Poate explica undeva primaria Ploiesti de ce sint spalate unele strazi si altele nu . Un grafic cu strazile care sint spalate facut public .
    Exemplu ; care este ratiunea pentru care strada Caliman este spalata ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here