job

jobA.M.O.F.M. București dispune de locuri de muncă pentru persoanele calificate în domeniul IT și cel al Științelor vieții, care doresc să lucreze în Suedia și Danemarca. Citește comunicatul de presă de mai jos și află cum te poți angaja în cele două țări:

“Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă București dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 72 de posturi pentru persoanele calificate în domeniul IT și cel al Științelor vieții, care doresc să lucreze în regiunea Öresund (estul Danemarcei și sudul Suediei), pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la București în perioada 10 – 11 noiembrie 2015. Angajatori suedezi și danezi reprezentaţi de Serviciile Publice de Ocupare din Suedia și Danemarca oferă locuri de muncă pentru următoarele ocupații: dezvoltator software C/C++, C#, Java și .Net (10 posturi), inginer testare software (6 posturi), arhitect sistem software (6 posturi), dezvoltator software sisteme integrate (5 posturi), specialist rețea Transmission Control Protocol/Internet Protocol – TCP/IP (2 posturi), dezvoltator Web Front – End (1 post), programator securitatea rețelelor (1 post), dezvoltator JavaScript/Node.JS (1 post), inginer laborant (5 posturi), inginer în biomecanică/neurobiologie/știința biomaterialelor/biotehnologie/industria farmaceutică (5 posturi), microbiolog (5 posturi), biolog/cercetător în biologie (5 posturi), cercetător în genetică /bioinformatică (5 posturi), inginer în tehnologia farmaceutică (5 posturi), farmacist (5 posturi), chimist/biochimist/neurochimist (5 posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au studii universitare/postuniversitare și experiența profesională în domeniu, precum și cunoștințe foarte bune de limba engleză (scris, vorbit, citit) – nivel C1/C2.

Salariul este negociabil, în funcție de experiența profesională. Pentru studii de licență se pornește de la un salariu de 27.000 SEK brut/lună (aprox. 2900 euro brut), iar pentru studii de masterat, salariul de început este de 29.500 SEK brut/lună (aprox. 3200 euro brut). Contractul de muncă este pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de 6 luni, în funcție de domeniul de activitate.

Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

–      cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

–      copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

–      C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba engleză;

–      cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–      adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here