fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Zeci de kilograme de pește, confiscate din Oborul Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

65 de kilograme de pește au fost confiscate de polițiști în urma unei acțiuni în Oborul Ploiești. Potrivit unui comunicat remis de Poliția Prahova, peștele era vândut fără documente de proveniență. Patru femei s-au ales cu dosar penal în acest caz.

„La data de 29 august, în intervalul orar 9:00-11:00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au organizat și efectuat în zona Oborului din municipiu, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracţiunilor ce aduc atingere persoanei şi patrimoniului, actelor de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, încălcări ale normelor legale de comerț, precum și de nerespectare a măsurilor de protecție în contextul pandemiei cu virusul SARS-Cov2.

- Reclamă -

Astfel, au fost verificați șase agenți economici, fiind constatate patru infracțiuni privind pescuitul și acvacultura, în acest sens, au fost ridicate în vederea confiscării și 65 kg de pește.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în incinta societății comerciale, patru femei care comercializau pește și produse derivate, fără a deține documente de proveniență.

Celor patru femei le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializare fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, fiind confiscată cantitatea de 65 kg.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu de proporții la Albești-Paleologu. Au ars 50 de hectare de culturi agricole

În urmă cu puțin timp, pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil au acționat cu 3 autospeciale de stingere pentru...