Aproximativ 50 de percheziții au fost efectuate, miercuri dimineața, în Timișoara și Reșița la locuințele unor traficanți de droguri care aprovizionau studenți, peste 40 de persoane urmând a fi audiate. Cei care sunt vizați sunt studenți la Medicină și Drept, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT Timișoara au efectuat, miercuri dimineața, împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Timiș și jandarmi, aproximativ 50 de percheziții în locații din Reșița și din Timișoara, în special în Complexul Studențesc.

Descinderile au fost realizate cu scopul destructurării unei grupări specializate în trafic de risc și mare risc, care aproviziona în special studenți din Timișoara.

Anchetatorii au descoperit că studenți din cele două orașe erau aprovizionați cu droguri, în special canabis și amfetamine, de alți colegi de-ai lor. Majoritatea traficanților de droguri sunt studenți din Târgu Jiu, înscriși la facultățile de Drept sau Medicină din Timișoara. Opt studenți se ocupau cu aprovizionarea traficanților cu droguri, o parte fiind achiziționate de pe Internet, care mai apoi erau vândute de distribuitori consumatori.

Peste 40 de tineri, majoritatea studenți, urmează să fie aduși la sediul DIICOT Timișoara pentru a fi audiați, în cursul zilei de miercuri.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here