fbpx
vineri, aprilie 26, 2024
spot_img

Adjunctul Poliției Olt, care a participat la căutarea Alexandrei, dat afară din Poliție

Citește Și

- Reclamă -

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat în ședința de guvern de marţi, 4 ianuarie 2020, că adjunctul IPJ Olt din perioada în care Gheorghe Dincă a omorât-o pe Alexandra Măceşanu a fost dat afară din Poliţie.

Ministrul Marcel Vela a anunţat că Nicolae Alexe, cel care s-a aflat la comanda IPJ Olt în 25 iulie 2019, ziua în care s-au început căutările Alexandrei Măceşanu – fata din Dobrosloveni ucisă de Gheorghe Dincă, a fost destituit din poliţie.

- Reclamă -

„Ieri s-a finalizat materialul în Consiliul de Disciplină, astăzi inspectorul general al IGPR a emis decizia de destituire din poliţie pentru adjunctul şef al IPJ Olt, cel care a fost la comanda acţiunii în ziua tragică, Nicolae Alexe. Urmează şi ceilalţi care sunt în concedii medicale” , a anunţat ministrul la începutul şedinţei de Guvern, conform Adevărul.

Nicolae Alexe era, la momentul la care în urma anunţului părinţilor Alexandrei Măceşanu că fata a dispărut s-au început căutările (cu cel puţin 12 ore întârziere însă) inspector şef-adjunct al IPJ Olt şi se afla la comanda IPJ Olt, titularul postului, Cristian Voiculescu, fiind la acel moment în concediu. La o zi de la descinderea în curtea lui Gheorghe Dincă au apărut informaţii potrivit cărora Nicolae Alexe a apelat pe what s app la cunoştinţe din lumea interlopă pentru a  fi ajutat la căutări, fiind acuzat, alături de procurori şi de şefii poliţiei Caracal, că a participat al decizia de a nu intra în curtea lui Dincă încă de la momentul identificării acesteia.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O nouă promoție de pompieri a terminat școala de la Boldești Scăieni

Pe data de 26 aprilie a avut loc ceremonia acordării gradului militar de ”maistru militar clasa a IV-a” și...
Sari la conținut