fbpx
vineri, aprilie 26, 2024
spot_img

Galerie foto. Transport ilegal de aproape 2000 de tone de deșeuri, oprit de autorități la intrarea în România

Citește Și

- Reclamă -

Vineri 30.07.2021, comisarii Gărzii de Mediu Dolj împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat Portuar, au descoperit, în urma unui control efectuat pe un vapor ce tracta două barje, cantitatea de 1.977.687 kilograme deșeuri din materiale plastice și reziduuri metalice contaminate cu substanțe periculoase, dar și cabluri având conținut de ulei, gudron sau alte substanțe toxice.

Transportul de deşeuri nu îndeplinea condițiile legale pentru a fi introduse în țară.

- Reclamă -

Vaporul (împingatorul) era sub pavilion românesc, iar comandantul echipajului, un cetățean român în vârstă de 65 de ani.

Potrivit anuntului făcut de Garda Naţională de Mediu pe Facebook deșeurile fuseseră încărcate în Ungaria și aveau ca destinație o societate din Turcia.

În urma controlului, autorităţile nu au permis intrarea pe teritoriul României al transportului respectiv. - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Exclusiv – Ludmila Sfârloagă, o apropiată a lui Mircea Cosma, candidează pe listele AUR la CJ Prahova

Mai sunt doua trei zile până la încheierea procesului de înregistrare a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie....
Sari la conținut