lemn

În urma unui control efectuat de către polițiștii Serviciului de Ordine Publică la o persoană fizică autorizată din comuna Secăria, având ca obiect de activitate fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie pentru construcții, au rezultat indicii că ar deține 2,43 m3 lemn de lucru din specia molid, fără documente de proveniență.

Astfel, persoana în cauză a fost sancționată contravențional, cu o amendă de 6.000 de lei, totodată fiind dispusă măsura confiscării materialului lemnos, care a fost predat specialiștilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Doftana.

De asemenea, au mai rezultat indicii ca societatea ar fi depozitat cantitatea de 10,61 m3  lemn rotund pe domeniul public din satul Secăria, pe un teren pentru care nu ar fi solicitat și nu ar fi obținut acord de distribuire și utilizare a documentelor cu regim special.

Față de cele constatate, persoana juridică a fost sancționată contravențional cu avertisment, iar lemnul depozitat pe domeniul public a fost confiscat și predat specialiștilor silvici din cadrul Direcției Silvice Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here