fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

14 bărbați arestați de DIICOT pentru proxenetism – Soțiile lor se prostituau în Olanda

Citește Și

- Reclamă -

prostitutie olanda - Ziarul INCOMODIncomod v-a prezentat în urmă cu puțin timp cazul unul bărbat, ”lover boy-ul” din Ploiești care convingea tinerele prin diferite modalități să întrețină relații sexuale cu alți bărbați, în schimbul unor sume de bani. Marian Constantin, zis ”Colison”, a fost reclamat de o minoră căreia îi promisese că o ia de nevastă, convingând-o să practice prostituția.

Mai multe despre acest caz AICI

- Reclamă -

În continuare, vă prezentăm  cazul unor bărbați arestați de mai bine de trei luni, acuzați că ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze sub protecția lor, în schimbul unor sume de bani. Este vorba de 14 bărbați din Găești, județul Dâmbovița, care trăiau în concubinaj sau erau căsătoriți cu mai multe tinere care practicau prostituția în Olanda. Femeile au declarat că făceau acest lucru de bunăvoie, încă din 2007, ulterior având relații de concubinaj sau căsătorindu-se cu inculpații.
În dosar există mai multe interceptări telefonice care, în opinia avocaților apărării, nu atestă acest lucru. Ba mai mult decât atât, singurii martori din dosar, adică concubinele sau soțiile acestora au fost audiate confirmând  că practicau prostituția dinainte de a-i cunoaște și de a avea o relație și că nu le ofereau sume de bani în schimbul protecției.
Este bine-cunoscut faptul că practica de prostituție în Olanda este perfect legală,  femeile lucrând acolo cu acte în regulă. Mai mult decât atât, suspiciunea unei infracțiuni de proxenetism într-o țară unde aceasta este legalizată nu are suport real, neexistând  niciun act de executare pe teritoriul României.

De partea cealaltă, procurorii susțin că este vorba de existența unui grup organizat, format în 2010 de acești bărbați, pentru practicarea prostituției în Amsterdam. Aceștia erau cunoștințe vechi sau vecini de cartier. Parchetul susține că relațiile de concubinaj ale inculpaților cu fetele erau pur formale pentru a ascunde adevărul, însă unii dintre aceștia sunt căsătoriți, ba chiar au și copii de pe urma relațiilor. În situația de față, pentru că femeile împărțeau banii produși cu partenerii lor și probabil că le apărau în situația în care le amenința cineva, bărbații au fost considerați proxeneți fiind arestați preventiv.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut