Canicula din ultimele zile a făcut deja mai multe victime în România. Opt persoane au murit numai în judeţul Vaslui, iar în judeţul Iaşi doi bărbaţi şi o femeie au murit din cauza complicaţiilor determinate de temperaturile crescute. În total, cinci oameni au murit din cauza căldurii în judeţul Iaşi.

Un număr de opt persoane au murit, joi, în județul Vaslui, iar una este în comă, din cauza temperaturilor ridicate înregistrate, în toate cazurile fiind vorba de persoane căzute în spații publice, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean. “Ultimele victime înregistrate sunt un bărbat în vârstă de 42 de ani, văcar în satul Bârlălești, care a fost găsit în stare de inconștiență, pe câmp și a unei femei de 62 de ani din Șerbotești, găsită moartă într-un lan de porumb. În total, au fost opt victime decedate și una în comă, intubată, aflată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Urgență ‘Elena Beldiman’ din Bârlad”, a declarat doctorul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Totodată, un bărbat din Bârlad a murit, joi, răpus de căldură. Bărbatul, care obişnuia să îşi facă veacul prin cimitir, a fost găsit fără suflare, joi, la orele amiezii.

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here