Poliția Prahova a efectuat joi, 17 decembrie, percheziții la mai multe familii din Ploiești și din Valea Călugărească, după ce la finalul lunii octombrie membrii familiilor din municipiul Ploiești au făcut scandal în fața Sălii Sporturilor. La acel moment zeci de persoane s-au adunat la Sala Sporturilor și au făcut live-uri pe rețelele de socializare, provocând familia rivală, din Valea Călugărească, să vină să își regleze conturile (foto jos).

Poliția Prahova a descins în mai multe locații joi, 17 decembrie, de unde a ridicat arme. Totodată, 20 de persoane au fost duse la audieri, a anunțat Biroul de Presă al IPJ.

“În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat șapte percheziții pe raza județului Prahova, respectiv două în Valea Călugărească și cinci în municipiul Ploiești la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate trei arme, respectiv două neletale supuse autorizării și una de agrement, în vederea continuării cercetărilor.

20 de persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Ploiești pentru audieri.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.”, a transmis Poliția Prahova.

Persoanele vizate de perchezițiile Poliției Prahova sunt cunoscute ca fiind implicate în scandaluri repetate, dintre care ultimul este cel din luna octombrie, de la care puteți revedea imagini mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here