fbpx
vineri, aprilie 26, 2024
spot_img

În 2016 un alt angajat de la ZOO Bucov a fost înțepat de o viespe. Primăria nu a luat nicio măsură

Citește Și

- Reclamă -

A trebuit să moară un om ca Primăria Ploiești să-și facă treaba? Incidentul de duminică, când un angajat al Parcului Constantin Stere a murit după ce a fost înțepat de o viespe nu este unul singular. În iulie 2016 un alt angajat ala celuiași parc a fost înțepat de o viespe, dar a fost salvat fiind transportat la spital.

CITEȘTE și Un angajat al Zoo Ploiești a murit înțepat de o viespe – FOTO

- Reclamă -

În nenumărate rânduri Directorul parcului a sesizat conducerii Primăriei Ploiești despre invazia de viespi și țânțari, dar toate sesizările au rămas fără răspuns. De altfel se știa la nivelul conducerii Primăriei despre incidentul din 2016. A fost nevoie ca să moară un om ca brusc să se ia prima măsură: închiderea parcului. Se va rezolva problema dezinsecției și deratizării în Ploiești? Toată lumea așteaptă o reacție de la directorul economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, cea care este responsabilă că a blocat activitatea de deratizare, dezinsecție și dezinfecție din Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Care sunt revendicările angajaților TCE care intră în grevă

Angajații operatorului public de transport în comun, TCE, afiliați sindicatului condus de Ion Mișcă, intră în grevă de avertisment.Potrivit...
Sari la conținut