fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Un medic de la o clinică privată din zona Câmpina, confirmat pozitiv COVID-19

Citește Și

- Reclamă -

Un medic colaborator al unei clinici private din zona municipiului Câmpina a fost confirmat pozitiv COVID-19. Medicul s-a prezentat inițial pentru tratament la Camera de Primiri Urgențe (CPU) a Spitalului Municipal din Câmpina.

Potrivit unor surse, medicul testat pozitiv cu coronavirus s-a prezentat sâmbătă la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina cu simptome specifice. Avea febră și acuza dureri de cap.

- Reclamă -

”S-a prezentat mai întâi la CPU, dar avea echipament de protecție. Nu a rămas la spitalul din Câmpina decât foarte puțin. A plecat imediat la un spital din București, probabil la Matei Balș”, au spus sursele citate.

Rezultatul în cazul medicului a venit în cursul zilei de marți, 31 martie, iar testul a confirmat prezența coronavirusului.

Pentru că medicul a venit la CPU Câmpina cu echipament de protecție, angajații spitalului cu care a intrat în conact au fost protejați.

- Reclamă -

Precizăm că marți, 31 martie, autoritățile centrale au anunțat oficial că Spitalul Municipal Câmpina a fost desemnat unitate suport COVID-19. Asta înseamnă că pacienții din Prahova, confirmați cu această boală, dar care au nevoie de asistență medicală și pentru alte afecțiuni medicale, vor fi internați la Câmpina.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut