fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

UPTADE: Poliția va monitoriza strada Mihai Bravu pentru a nu mai fi blocată de TIR-uri

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE

În urma articolelor Ziarului Incomod, Poliția a luat decizia de a monitoriza zilnic zona respectivă.

- Reclamă -

Totodată, potrivit IPJ Prahova, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au depalasat la fața locului, unde au identificat trei TIR-uri oprite neregulamentar.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, fiind indentificate trei autotrenuri oprite neregulamentar, conducătorii acestora fiind sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 290 lei fiecare.
Având în vedere sesizările cetățenilor, polițiștii vor acționa zilnic în acea zonă pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

- Reclamă -

Strada Mihai Bravu este, din nou, blocată de TIR-uri. Ziarul Incomod a publicat un articol săptămâna trecută, după ce un cititor ne-a trimis fotografii în care se observa că mașinile erau nevoite să meargă pe fosta linie de tramvai 104, prin gropi, din cauza faptului că prima bandă a drumului era blocată de TIR-urile venite să descarce marfă de la fabrica ISOVER din zonă.

După publicarea acelui articol, polițiștii ploieșteni au amendat societatea și au pus în vedere conducerii ca pe viitor să nu se mai repete incidentul.

O săptămână mai târziu, joi, 22 octombrie, cititorul ne-a trimis din nou imagini în care se observă că TIR-urile blochează atât prima bandă a drumului, cât și trotuarul:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Voluntarii Rompetrol au plantat puieți forestieri în Păltiniș, județul Sibiu

Rompetrol a plantat la Păltiniș, județul Sibiu, aproximativ 5000 de puieți forestieri de molid pe o suprafață de 1,1...
Sari la conținut