fbpx
sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img

Scandal cu topoare, bâte și focuri de armă, în Valea Jiului

Citește Și

- Reclamă -

Scandal în municipiul Vulcan din Valea Jiului, unde doi vecini s-au reclamat reciproc la Poliție, în urma unui conflict. Potrivit g4media.ro, marți, 9 februarie, unul dintre bărbați a susținut că a fost amenințat cu un topor, iar celălalt cu un pistol. Poliția efectuează cercetări.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, prima reclamaţie a venit de la un bărbat de 35 de ani care s-a plâns că, în cursul nopţii de luni spre marţi, a avut o altercaţie cu un vecin de 30 de ani, care i-ar fi lovit uşa cu un topor.

- Reclamă -

Bărbatul le-a mai relatat poliţiştilor că în momentul în care a revenit, marţi, la domiciliu, a fost aşteptat în casa scării de vecinul său, care avea asupra lui o bâtă de baseball şi îl ameninţa.

La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliţia Vulcan afirmând că, în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta din urmă a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri de armă.

„În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul. Pistolul fost ridicat de anchetatori, în vederea expertizării”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

- Reclamă -

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere, a precizat IPJ Hunedoara.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut