fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Liviu Dragnea a primit aviz favorabil pentru eliberare condiționată

Citește Și

- Reclamă -
Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a primit aviz favorabil din partea comisiei din penitenciar pentru eliberare condiţionată. Comisia Penitenciarului Rahova a decis că Dragnea este reabilitat, a anunțat antena3.ro.

Liviu Dragnea se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată.

Dragnea a executat doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

- Reclamă -

Drept urmare, Dragnea are mari şanse ca marţi, 27 aprilie 2021, să fie eliberat condiţionat, notează antena3.ro.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu

Vineri, Liviu Dragnea se va prezenta la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde a cerut ca cele opt luni în care nu a muncit să îi fie recunoscute ca zile de lucru pentru că a avut o decizie definitivă în acest caz.

- Reclamă -

Dragnea a acuzat că i-a fost interzis dreptul la muncă, timp de opt luni, tocmai pentru a nu obţine beneficiile zilelor lucrate, astfel că a dat în judecată penitenciarul, iar instanţa i-a dat dreptate.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut atunci că nu a autorizat ca Dragnea să dea acel interviu, iar Penitenciarul Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un fake-news care anunță case cu 2.000 de lei lângă Sibiu blochează activitatea unei primării: oameni din toată țara sună să cumpere 

O știre care apare constant pe rețele de socializare spune că în comuna Bruiu, primăria scoate la vânzare case...
Sari la conținut