fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Cât costă analizele COVID la Spitalul de Pediatrie din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Spitalul de Pediatrie Ploiești efectuează analizele medicale specifice COVID (PCR, teste antigenice, dozare anticorpi), a anunțat primăria Ploiești într-un comunicat de presă. Analizele pot fi făcute contra-cost, la cerere. 

Citiți în comunicatul de presă de mai jos detalii despre analize și tarife:

- Reclamă -

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Spitalul de Pediatrie Ploiești asigură cetățenilor o serie de analize medicale, necesare în contextul pandemiei de COVID-19.

Spitalul de Pediatrie Ploiești, prin Laboratorul de analize, efectuează, la cerere, testări RT PCR pentru diagnosticarea COVID -19, la prețul de 175 lei/ test, precum și teste antigenice COVID-19, folosite pentru controlul pandemiei COVID-19, la prețul de 85 lei/ test. Testele antigen COVID-19 reprezintă un instrument rapid pentru triaj în cazul persoanelor care călătoresc în afara țării. Testările respective au un răspuns în termen de 6 ore și pot fi traduse în limba engleză.
Totodată, se efectuează, la cerere, și analize medicale privind dozarea de anticorpi, în urma infectării cu SARS-Cov-2, la prețul de 85 lei/analiza.

Laboratorul de analize din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești este acreditat de Ministerul Sănătății.

- Reclamă -

Programul pentru recoltarea probelor, în cazul testelor precizate, este zilnic, între orele 08.00-10.00. Recoltarea probelor se poate realiza și după ora 10.00, cu mențiunea că rezultatele se eliberează a doua zi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut