fbpx
joi, iunie 1, 2023

Cât costă analizele COVID la Spitalul de Pediatrie din Ploiești

Citește Și

- Advertisement -

Spitalul de Pediatrie Ploiești efectuează analizele medicale specifice COVID (PCR, teste antigenice, dozare anticorpi), a anunțat primăria Ploiești într-un comunicat de presă. Analizele pot fi făcute contra-cost, la cerere. 

Citiți în comunicatul de presă de mai jos detalii despre analize și tarife:

- Advertisement -

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Spitalul de Pediatrie Ploiești asigură cetățenilor o serie de analize medicale, necesare în contextul pandemiei de COVID-19.

Spitalul de Pediatrie Ploiești, prin Laboratorul de analize, efectuează, la cerere, testări RT PCR pentru diagnosticarea COVID -19, la prețul de 175 lei/ test, precum și teste antigenice COVID-19, folosite pentru controlul pandemiei COVID-19, la prețul de 85 lei/ test. Testele antigen COVID-19 reprezintă un instrument rapid pentru triaj în cazul persoanelor care călătoresc în afara țării. Testările respective au un răspuns în termen de 6 ore și pot fi traduse în limba engleză.
Totodată, se efectuează, la cerere, și analize medicale privind dozarea de anticorpi, în urma infectării cu SARS-Cov-2, la prețul de 85 lei/analiza.

Laboratorul de analize din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești este acreditat de Ministerul Sănătății.

- Advertisement -

Programul pentru recoltarea probelor, în cazul testelor precizate, este zilnic, între orele 08.00-10.00. Recoltarea probelor se poate realiza și după ora 10.00, cu mențiunea că rezultatele se eliberează a doua zi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta