fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

Cum a fost salvată o prahoveancă sechestrată de fostul concubin

Citește Și

- Reclamă -

O tânără de 29 de ani din Urlați care fusese sechestrată de fostul concubin a fost salvată după ce mama sa a sunat la Poliție. Femeia s-a panicat pentru că fiica sa nu-i răspundea la telefon și știa că a fost luată de bărbat dintr-o stație de autobuz. Poliția a mers peste bărbat acasă și l-a găsit când o amenința pe tânără cu un cuțit.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de Poliția Prahova:

- Reclamă -

„La data de 13 octombrie, în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol, cunoscând faptul că fostul concubin a luat-o din stația de autobuz, iar aceasta nu îi mai răspunde la telefon.

În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului.

Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un obiect tăietor- înțepător.

- Reclamă -

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări și s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cerecetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, față de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut