fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

FOTO Craterul de la intrare în Ploiești în care șoferii își rup roțile

Citește Și

- Reclamă -

La intrare în Ploiești, în zona Cablul Românesc, s-a format un adevărat crater în asfalt. Unul dintre cititorii noștri ne-a trimis o fotografie și ne-a spus că, lucrând în zonă, observă aproape zilnic șoferi care își rup, la propriu, roțile în groapa din asfalt.

 - Ziarul INCOMODUn exemplu este chiar de seara trecută, când un șofer s-a ales cu daune la două roți după ce a lovit groapa de pe Bulevardul Republicii. Cititorul ne-a mai transmis că a sunat la mai multe instituții pentru a întreba cine poate repara groapa și, totodată, cine suportă daunele, însă, potrivit acestuia, atât primăria Ploiești, cât și celelalte instituții apelate, i-au transmis că nu este responsabilitatea lor.

- Reclamă -

Reporterii noștri au transmis o solicitare către primăria Ploiești pentru un punct de vedere, în care am întrebat și când va fi reparat drumul în acea zonă.

Ziarul Incomod a realizat în trecut un interviu cu avocatul Daniel Gașpar în care acesta a explicat cum puteți fi despăgubiți de autorități atunci când suferiți daune la mașină din cauza stării drumului.

Citiți aici tot ce trebuie să știți despre acest subiect:

Ți-ai stricat mașina în gropile de pe drum?! Av. Daniel Gașpar explică cum poți recupera banii dați pe reparație de la administratorul drumului
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut