fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

VIDEO Copilele răpite au fost violate înainte ca agresorul să fie prins. Cine e bărbatul care le-a răpit

Citește Și

- Reclamă -

Zapan Constantin este numele bărbatului care a răpit, vineri seara, cele două fete din Brașov cu promisiunea că le va duce la un grătar. Bărbatul n-a făcut altceva decât să le batjocorească pe cele două copile. A oprit mașina undeva între Brașov și Prahova, într-o zonă izolată, apoi le-a violat. Pe cea mare de patru ori, iar pe cea mică o singură dată (sex oral).
Zapan este un cunoscut al politiei. În urmă cu zece ani a fost condamnat pentru fapte similare si este înregistrat în registrul agresorilor sexuali.
Individul și-a recunoscut faptele, fiind deja reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de duminica va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că Politia a dat Alerta de Răpire Copil sâmbătă dimineața, iar fetele au fost găsite in cursul acestei după-amiezi in Prahova.

- Reclamă -

”Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19:00, la domiciliul fetelor, situat în comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două copile, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21:00.

Întrucât copiii nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama a alertat polițiștii.”, a transmis Politia Brașov.

Imagini video cu bărbatul care a răpit și violat fetele, aici!

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut