fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

VIDEO – Două farmaciste, atacate cu cuțitul de un tâlhar. Individul a încercat să fure banii din încasări

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat în vâtstă de 33 de ani din București a fost reținut de polițiștii, fiind bănuit de tentativă la tâlhărie calificată. Individul a intrat într-o farmacie din Capitală și a amenințat cu cuțitul vânzătoarele, solicitându-le banii din încasări. Atacul a fost filmat de camerele de luat vederi, astfel că tâlharul a putut fi identificat.

- Reclamă -

”În fapt, la data de 27 ianuarie 2023, în jurul orei 22.00, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin 112, cu prive la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 și ar fi amenințat cele două angajate cu un obiect tăietor-înțepător, solicitând banii din casele de marcat.

Acesta a fugit într-o direcție necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de polițiști și a fost condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv.

- Reclamă -

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, bărbatul este un jucător împătimit de jocuri de noroc și acumulase datorii foarte mari.

 - Ziarul INCOMOD

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Trafic blocat pe DN 1, după ce un copac a căzut pe 2 mașini

Traficul este blocat pe DN 1, pe raza orașului Sinaia, după ce un copac a căzut pe două mașini...
Sari la conținut