fbpx
joi, mai 16, 2024
spot_img

FOTO – Cum arată cea mai modernă școală din Prahova, inaugurată luni

Citește Și

- Reclamă -

Cea mai nouă școală din Prahova, considerată și cea mai modernă din județ, a fost inaugurată luni, în satul Potigrafu din comuna Gorgota.

Lucrările s-au finalizat recent, iar unitatea de învățământ a fost inaugurată oficial luni, odată cu deschiderea anului școlar.

- Reclamă -

La ceremonie au participat mai multe oficialități prahovene, inclusiv președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, deputatul social-democrat Bogdan Toader, fost președinte al CJ, și șeful Inspectoratului Școlar Județean, Ilona Rizea.

Școală modernă în comuna Gorgota

Noua școală modernă din Potigrafu cuprinde 9 săli de clasă dotate cu mobilier modern, laboratoare de fizică-chimie, biologie, matematică și informatică, dar și sală de mese, cabinet medical, bibliotecă și un campus sportiv, care cuprinde o sală acoperită, cu vestiare, și un teren cu suprafață sintetică.

Trei primării din Prahova primesc fonduri de la CJ pentru investițiile în școli și grădinițe noi

Proiectul a fost derulat de Primăria Gorgota, cu sprijinul Consiliului Județean, care a alocat recent suma de 400.000 de lei, pentru sprijinirea autorităților locale să achite cheltuielile către constructor.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cantitatea de sare pusă în mâncare ar putea fi limitată prin lege

Cantitatea de sare pusă în mâncare ar putea fi limitată prin lege!Organizația Mondială a Sănătății a îndemnat statele...
Sari la conținut