fbpx
vineri, mai 10, 2024
spot_img

Un bărbat a împușcat un urs, după ce a fost atacat de animal

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a împușcat mortal un urs, după ce animalul l-a atacat. Incidentul s-a petrecut duminică, 22 octombrie, în jurul orei 14.00.

Potrivit Poliției Dâmbovița, polițiștii din orașul Picioasa au fost sesizați prin apel la 112 de către bărbatul care a împușcat un urs pe raza comunei Bezdead.

”Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 51 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce s-ar fi aflat la o partidă de vânătoare autorizată pentru specia mistreț, organizată pe raza comunei Bezdead, ar fi fost atacat de un urs, moment în care l-ar fi împușcat mortal.”, a transmis IJP Dâmbovița într-un comunicat de presă.

- Reclamă -

”La fața locului a fost găsit leșul unui urs adult, acesta fiind transportat la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.”, a mai transmis sursa citată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova. Jurnaliști sechestrați pe un hol în palatul administrativ în timpul lansării candidaturii lui Iulian...

UPDATELa finalul articolului puteți vedea imagini video cu ziariștii sechestrați în Consiliul Județean Prahova, dar și momentul când ajung...
Sari la conținut