fbpx
sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img

Tribunalul s-a pronunţat în privinţa lui GIGI BECALI. Ce au decis judecătorii de la Constanţa

Citește Și

- Reclamă -

becali - Ziarul INCOMODTribunalul Constanţa a anunţat miercuri data la care va judeca recursul procurorilor DNA cu privire la decizia magistraţilor de la Tribunalul Medgidia de a-l elibera condiţionat pe Gigi Becali.

Gigi Becali a obţinut vineri acordul de a fi eliberat din închisoare, dar procurorii DNA au făcut recurs, iar magistraţii de la Tribunalul Constanţa s-au pronunţat vineri cu privire la data când acest recurs va fi judecat.

- Reclamă -

Potrivit fanatik.ro, Tribunalul Constanţa a decis ca decizia finală se va lua abia pe 31 martie, peste aproape 3 săptămîni, timp în care Becali rămîne în arestul de la Poarta Albă.

Hotărârea magistraţilor îl afectează foarte tare pe patronul Stelei, acesta trebuind să-şi anuleze programarea pe care o făcuse pentru data de 27 martie, la o clinică din Germania, unde urma să fie operat.

Marţi, magistraţii de la Medgidia au făcut publică motivarea deciziei de eliberare a lui Becali, afirmând între altele că acesta „a fost stăruitor în muncă şi disciplinat pe perioada detenţiei”.

- Reclamă -

sursa: rtv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut