fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Urgent Cargus, amendat de OPC pentru că nu i-a dat banii unui client din Ploiești care a trimis un colet cu plată ramburs

Citește Și

- Reclamă -

Ieri, v-am prezentat experiența unui ploieștean care a dorit să trimită un colet în Timișoara prin firma de curierat Cargus! Bărbatul spune că deși au trecut două luni de la expediere, curierul nu i-a livrat banii plătiți de către destinatarul din Timișoara, cum este firesc în cazul unei plăți ramburs.

Mai mult decât atât, bărbatul spune că în încercarea lui de a-și recupera banii nu a putut lua legătura cu niciun superior din cadrul firmei de curierat, singurele persoane cu care a reușit să vorbească fiind operatoarele de la Call Center, dar nici acestea nu l-au ajutat să-i fie rezolvată problema.

- Reclamă -

Citește aici ce povestește bărbatul despre firma Urgent Cargus!

Reporterii ziarului Incomod au luat legătura cu reprezentanții Oficiului pentru Protecția Consumatorului Prahova, unde bărbatul a depus o reclamație. Cazul a fost verificat de către aceștia și s-au luat deja măsurile care se impun în acest caz.

Reprezentanții de la Protecția Consumatorului ne-au spus că firma Urgent Cargus i-a returnat într-un final banii bărbatului, dar că totuși operatorul economic a fost sancționat de către OPC pentru afectarea intereselor economice ale consumatorului cu suma de 30.000 lei.

- Reclamă -

Pe surse, am aflat că firma de curierat ar fi motivat incidentul prin faptul că la momentul respectiv societatea era într-un proces de reorganizare, ca urmare a faptului că au preluat încă o societate de curierat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut