fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Lover boy-ul: cel mai „la modă” tip de infractor din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

proxenet 58106500 - Ziarul INCOMODProstituția este una din cele mai vechi afaceri din lume. Încă de la începuturi, femeile își vindeau trupul în schimbul banilor. S-a dovedit o afacere de succes, iar așa au apărut „peștii”, cei care găseau clienți prostituatelor și aveau grijă de ele, în schimbul unei cote părți din sumele obținute. Dar ca orice business, a evoluat în timp, iar astfel a apărut „lover boy-ul”.

Tot mai mulți tineri din Ploiești sunt tentați de rapiditatea cu care se fac banii în această industrie și găsesc noi modalități de a convinge tinerele să se prostitueze. „Lover boy-ul” este proxenetul care jură iubire tinerelor pe care le prostituează, convingându-le să își vândă trupul pentru „binele familiei”. Nu puține sunt cazurile în care „peștii” se însoară cu tinerele pe care le trimit „la produs”, ca o dovadă a „iubirii” lor.

- Reclamă -

Este și cazul lui Marian Constantin din Ploiești, zis și „Colison”, care este urmărit penal într-un astfel de dosar. Acesta a fost reclamat de o minoră că a convins-o să întrețină relații sexuale cu alți bărbați, în schimbul unor sume de bani, sub promisiunea că o va lua de nevastă. Colison o ducea în diverse apartamente, atât din Ploiești, cât și din București, unde se întâlnea cu clienții. Reclama și-o făcea pe diverse site-uri cu profil matrimonial, în ciuda faptului că tânăra are doar 17 ani. Toată povestea a ținut din septembrie până în noiembrie 2014, întrucât în luna decembrie proxenetul a renunțat la legătura cu minora, pentru a se împăca cu fosta prietenă, întoarsă din Elveția.

Pe 26 februarie, Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile a suspectului Marian Constantin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori în formă continuată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut