fbpx
sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img

Bărbați prinși în flagrant când tăiau ilegal arbori

Citește Și

- Reclamă -

Marți, 7 februarie, polițiști ai Postului comunal Păulești au surprins în flagrant doi bărbați care tăiau ilegal arbori în pădurea din fondul forestier al localității.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbații depistați, ambii din satul Găgeni, tăiaseră, cu un motoferăstrău și un topor, 4 stejari, cu diametrele trunchiurilor cuprinse între 26 și 30 cm. Continuând cercetările, polițiștii au descoperit că aceștia ar fi tăiat și sustras din aceeași zonă, în urmă cu aproximativ o săptămână, alți 4 arbori.

- Reclamă -

De asemenea, a rezultat că persoanele depistate au sustras în total peste 2 m3 material lemnos, lemnele găsite la fața locului fiind lăsate în custodia reprezentantului silvic local.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, motoferăstrăul și toporul fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut