fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Produse expirate descoperite de polițiști la un magazin din Prahova

Citește Și

- Reclamă -

La data de 7 februarie, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au desfășurat o acțiune, îar, în urma neregulilor constatat, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.460 lei.

Totodată, au fost confiscate, în vederea distrugerii, alimente de 145 de lei, al căror termen de valabilitate era expirat.

- Reclamă -

Exemplu:

În urma controlului efectuat la un comerciant din comuna Gorgota, polițiștii au constatat că erau oferite spre vânzare mai multe produse alimentare al cărui termen de valabilitate era expirat. Marfa respectivă a fost confiscată în vederea distrugerii, societatea comercială fiind sancționată contravențional cu amendă de 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au mai depistat o societate comercială, în comuna Balta Doamnei, care nu impelmentase măsurile de pază și protecție, conform legislației în domeniu, administratorul fiind sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.000 de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut