fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Lucrări de amenajare a zonei Sălii de Sport din Păulești

Citește Și

- Reclamă -

În cadrul programului de investiţii realizate, în cursul acestui an, de către Primăria şi Consiliul Local, se regăsesc şi o serie de lucrări de amenajare a zonei noii săli de sport a comunei Păulești.

Vorbim despre un obiectiv important pentru comunitatea locală din Păulești, sala de sport fiind construită, în principal, pentru a le oferi elevilor de la şcolile din localitate posibilitatea de a efectua orele de educaţie fizică în condiţii optime, indiferent de sezon sau de vremea de afară. De asemenea, sala de sport poate găzdui evenimente sportive profesioniste şi, în plus, poate fi închiriată de către cei care vor să joace fotbal sau alte sporturi de echipă cu prietenii.

- Reclamă -

Sandu Tudor, primarul comunei Păulești: „Pentru ca întreg perimetrul în care a fost construită sala să capete un aspect plăcut şi, de asemenea, pentru ca toţi cei care vin cu maşina aici să aibă unde-şi lăsa autoturismul, am luat decizia de a executa lucrări de amenajare a terenului adiacent sălii. Lucrările se află în curs de execuţie şi constau în amenajarea de alei pietonale, spaţii de parcare şi spaţii verzi.”

Sursa: www.gazetaph.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut