fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Un bărbat este acuzat că și-a ucis cu bestialitate amanta. După crimă, individul a incendiat casa

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat este acuzat că și-a ucis amanta! Femeia, mamă a opt copii, a murit în chinuri groaznice, a fost lovită cu toporul și a ars de vie în casa pe care concubinul ei ar fi incendiat-o.

Incidentul șocant s-a petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Podu Iloaiei. Gândurel, un bărbat de 42 de ani, a avut o ceartă aprinsă cu Petronela, concubina lui cu zece ani mai în vârstă. La un moment dat, discuția a degenerat, iar omul și-ar fi atacat amanta cu un topor, scrie bzi.ro.

- Reclamă -

Individul e suspectat că și-a lovit concubina în zona gâtului. După ce a văzut că este inconștientă, ar fi împrăștiat rumeguș prin camere, ar fi acoperit cadavrul și a incendiat întreaga locuință. Gândurel a privit minute în șir cum casa este cuprinsă de flăcări, apoi a mers la un vecin și a dat alarma, notează sursa citată.

Bărbat din Iași, acuzat că și-a ucis amantaImagine din casa distrusă din cauza incendiului
sursă foto: bzi.ro

Bărbatul le-a spus vecinilor că Petronela a murit în incendiu. Oamenii ar fi vrut să intre în casa mistuită de foc, însă Gândurel le-a spus că totul ar putea sări în aer pentru că înăuntru ar fi o butelie.

Localnicii au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Din păcate, echipajul medical sosit de urgență la fața locului a fost nevoit să declare decesul femeii. Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

- Reclamă -

„Un echipaj medical a fost solicitat în cursul nopții, la ora 2:45, la Podu Iloaiei. Acolo era un incendiu, la o casă, unde am fost înștiințați că există două victime. Acolo am găsit un bărbat în vârstă de 42 de ani. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon». Pacientul prezenta o plagă în regiunea cervicală, provocată după ce a sărit pe geam. Totodată, bărbatul prezenta o arsură de gradul l la nivelul gambei stângi. La fața locului a mai fost gasită o femeie, în vârstă de 52 de ani, carbonizată. Barbatul a fost tratat și a plecat dimineata spre fosta casă”, au precizat medicii din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Vecinii spun că Petronela, femeia care a murit în incendiu, era mama a opt copii.

„Bărbatul ăsta care a omorât-o pe femeie nu este soțul ei, este un fel de amant. Ea nu a fost femeie rea, dar s-a apucat de băutură. Locuia singură acasă, soțul ei este plecat în Italia, la copii. De vreo lună, Petronela locuia cu amantul. Eu cred că este crimă curată, a lăsat-o să ardă acolo în casă. Sigur el a omorât-o. Păcat… Acum, să răspundă pentru ce a făcut!”, a spus o vecina, pentru sursa citată.

În urma incendiului, casa a ars din temelii. După lichidarea focului, trupul carbonizat al femeii a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală  pentru necropsie.

Legiștii ar fi descoperit o rană, semn că femeia a fost lovită și, mai apoi, incendiată. Potrivit bzi.ro, surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul și-a recunoscut fapta.

- Reclamă -

Copiii Petronelei urmează să ajungă în țară pentru a o îngropa creștinește. Cel mai probabil, casa va fi dărâmată deoarece a fost grav afectată de foc.

sursa: libertatea.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut