Polițiștii prahoveni au descins la o adresă greșită din București joi, 15 februarie! Oamenii legii au intrat peste niște bătrâni, în baza unui mandat emis de instanță, însă, o căutat de fapt pe Angelica Florina Vasile, o femeie de 29 de ani din București.

Angelica Florina Vasile este cercetată într-un dosar în care este acuzată de complicitate la înșelăciune, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În ziua perchezițiilor, joi, 15 februarie, polițiștii prahoveni aveau mandat de percheziție pentru trei adrese apropiate din București, iar la cea unde au greșit, Angelica Vasile avea viză de flotant și figura ca fiind adresa oficială, deși femeia nu stătuse niciodată acolo. Polițiștii se scuză și spun că au ales acea adresă prima dată pentru că potrivit coordonatelor GPS adresa aceea era cea mai apropiată de locația indicată de Direcția Operațiuni Speciale.

În aceeași zi, Angelica Vasile a fost prinsă la o adresă aflată în imediata apropiere de apartamentul bătrânilor Riegler, oamenii nevinovați peste care a intrat poliția. Femeia a fost arestată preventiv de Tribunalul Prahova pentru 30 de zile.

Aceasta este acuzată că acționa prin metoda de înșelăciune “premiul”, alături de soțul ei, Ionel Vasile. Aceștia sunau diverse persoane și pretindeau că sunt directori ale unor mari companii, le spuneau victimelor că au câștigat o mașină, dar că trebuie să plătească transportul. Ultima victimă a fost o femeie din Breaza care le-a oferit infractorilor inclusiv numărul cardului și PIN-ul, iar aceștia i-au retras o sumă mare de bani din cont, potrivit unor surse aproximativ 35.000 de lei.

Ionel Vasile este condamnat în alte trei dosare pentru infracțiuni similare, dar se sustrage executării pedepsei, fiind dat în urmărire generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here