fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

UPDATE. Răspunsul INDEX. Femeie înjurată de față cu copiii de un taximetrist care a refuzat să o ducă până la adresa unde făcuse comandă

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. Reprezentanții Index au verificat situația semnalată și au luat măsuri, transmițând un punct de vedere. Totodată, clienta a ținut să-i mulțumească administratorului firmei pentru implicare.

„Desi toate datele comunicate de catre reclamant au continut erori, in urma discutiilor cu acesta (multumim pentru implicare ziarului IncomodPh) am reusit sa identificam „personajul” si putem preciza urmatoarele:

- Reclamă -
1.Cursa nu a fost urmare a unei comenzi telefonice (lucru care aproape ca a dus la imposibilitatea identificarii masinii in cauza).
2.Indicativul 145 a fost gresit nominalizat, acesta fiind NEVINOVAT.
3.Discutiile purtate cu persoana reclamanta la sediul firmei ne-au demonstrat seriozitatea si realitatea reclamatiei si considerand (in mod firesc) ca un asemenea comportament este intolerabil, am depus toate eforturile pentru identificarea cursei reclamate.
4.Dupa aproximativ 4 ore am identificat soferul de pe masina cu indicativul 175.La discutiile purtate in prezenta conducerii firmei INDEX si a  angajatorului sau direct, acesta si-a recunoscut in totalitate vina.
5.Optiunea principala (excluderea soferului din randul colaboratorilor firmei) a fost comunicata persoanei reclamante, impreuna cu scuzele din partea soferului, firmei angajatoare a acestuia precum si din partea dispeceratului INDEX.
Va multumim pentru implicarea in rezolvarea acestui incident si rugam pe aceasta cale toti clientii sa solicite bonul fiscal la fiecare cursa taxi (in acesta sunt mentionate absolut toate datele cursei si masinii executante) si sa ne contacteze in eventualitatea unei reclamatii, pe adresa de e-mail [email protected].”, a transmis Gheorghe Ioan, administratorul Index.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Un taximetrist a refuzat să ducă o femeie și copiii săi până la adresa unde făcuseră comandă, pe motiv că strada respectivă este înfundată! Femeia ne-a povestit întâmplarea care s-a petrecut marți, 11 decembrie, în Ploiești și spune că este hotărâră să dea în judecată firma de taxiuri, după ce șoferul a și înjurat-o.

Femeia a făcut comandă de taxi la firma Index, solicitând o mașină pe strada Baciului, de unde a fost preluată de mașina cu indicativul 145 și spune că încă de la început a zis care este adresa unde dorește să ajungă, pe o stradă înfundată care se face din strada Ghighiului. Șoferul nu i-ar fi comunicat că nu dorește să meargă până la acea adresă, decât atunci când a ajuns pe strada Ghighiului, unde i-a spus să coboare din mașină.

Femeia povestește că șoferul ar fi motivat în primă fază că nu știe dacă are unde să întoarcă mașina pe acea stradă și că, deși i-a explicat că are loc să întoarcă, acesta a refuzat în continuare să intre pe stradă, spunând că nu este asfaltată. Femeia a insistat, motivând că încă de la început a zis care este adresa unde vrea să fie dusă, dar spune că taximetristul i-a răspuns „aia e, până aici merg”, deși aceasta i-a explicat că are bagaje multe și era cu ambii copii în mașină, iar afară ploua. „Eu nu intru pe strada asta și gata, e mașina mea”, i-ar fi spus șoferul, iar femeia n-a avut de ales și a coborât din taxi, spunându-i taximetristului că îi va face plângere la OPC, moment în care spune că acesta a înjurat-o într-un mod foarte vulgar, deși erau de față și copiii femeii.

- Reclamă -

Ulterior, ploieșteanca a sunat la dispeceratul firmei Index pentru a-l reclama pe șofer, dar spune că dispecera i-a comunicat că nu se pot face reclamații prin telefon și să vină să discute cu patronul. Ploieșteanca spune că a depus plângere la OPC și că urmează să facă sesizare și la Direcția Transporturi din cadrul primăriei Ploiești, fiind hotărâră să se adreseze inclusiv unui avocat pentru a da în judecată firma de taxi.

 

N.R.: Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea firmei Index, care va fi publicat pe site în măsura în care va fi remis.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Chetă pentru ca o elevă romă să meargă la olimpiadă. S-a întors cu locul I

Profesorii unei școli au făcut chetă pentru ca o elevă romă să meargă la o olimpiadă națională. Fata nu...
Sari la conținut