fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Nouă schimbare de direcție în PSD! Soluția anunțată pentru votul din diaspora

Citește Și

- Reclamă -
PSD își schimbă strategiile în mare viteză, după căderea lui Liviu Dragnea. 

Social-democrații au dus un adevărat război cu Diaspora, iar acum, când Dragnea a ajuns după gratii, schimbă macazul.

Premierul Viorica Dăncilă, președinte interimar al PSD, a declarat că trebuie găsite soluții legislative pentru votul în diaspora, cum ar fi introducerea votului electronic, în contextul cozilor care care s-au format la secțiile organizate în străinătate, duminică la alegerile europarlamentare. Atât PNL, cât și USR au vorbit despre necesitatea introducerii votului electronic.

- Reclamă -

„Am spus că am cerut o analiză. MAE a și început această analiză să vedem ce s-a întâmplat și am spus că vom lua măsuri radicale. Să reglementăm inclusiv prin legislație. Votul electronic, votul prin corespondență”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.

La mai multe secții de votare din străinătate, precum cele din Roma, Londra, Dublin, Roma sau Offenbach s-au format cozi, mii de români așteptând să-și exercite dreptul la vot. Cozi s-au format și în fața secțiilor de votare din Bruxelles, Roma, Verona, Offenbach, Dublin, Londra, Antwerp, Amsterdam, Lille, Berlin și Regensburg, românii declarându-se nemulțumiți, pe rețelele de socializare, că așteaptă ore bune la coadă din cauza organizării slabe a autorităților române. Mulți dintre ei, printre care și fostul ambasador Mihnea Motoc, au plecat acasă fără să voteze.

G4Media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Comuna Păulești reciclează: cum puteți scăpa de echipamentele eelctrice și electrocasnice vechi

”Comuna Păulești reciclează” este un eveniment prin care oamenii pot preda echipamentele electrice și electrocasnice vechi, atât de mici,...
Sari la conținut