fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

De când i s-a furat bicicleta, Cosmin Moise nu mai poate dirija avioane la Otopeni. PAMFLET

Citește Și

- Reclamă -

Încă un vis frânt din zbor, pentru Cosmin Moise, fostul șef al Secției nr. 2 Poliție Ploiești. După cum vă prezentam într-un articol anterior, după ce a fost acuzat că și-a bătut soția, speranțele lui Moise de a ajunge șeful Poliției Prahova au murit. Darnici, polițiștii de la Transporturi l-au primit în familia lor și l-au trimis la Otopeni, unde l-au înarmat cu o vuvuzea pentru a alunga ciorile de pe piste și, uneori, îl lăsau chiar și să dirijeze traficul aerian, lucru pe care Moise îl făcea mândru, plimbându-se prin aeroport pe bicicletă de la o pistă la alta și simțind că și-a găsit totuși o nouă menire.

Norocul nu-i surâde, însă, fostului șef de secție. Săptămâna trecută hoții l-au călcat și într-o noapte, pe când dormea, i-au furat din curte bicicleta, fapt confirmat de surse din Poliția Prahova.

- Reclamă -

Acum, fără autospeciala pe două roți cu care zbura de la o pistă la alta, Moise a revenit la alungat ciorile cu vuvuzeau. Colegii săi sunt de asemenea supărați că după ce Cosmin Moise a rămas fără bicicletă, într-una din zile nu a avut cine să dirijeze avioanele, iar o aeronavă a aterizat pe câmp.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut